Hästterapeut

Som du redan listat ut så är mitt namn Marica och jag är 27 år ung och bosatt i skogarna i Dalarna. Här bor jag med fästman, dotter, våran hund och två katter. Djur har alltid funnits i mitt liv och i tidig ålder fick jag upp ögonen för hästar. Efter mycket tjat på min mor så fick jag börja på ridskola i byn där vi bor och sedan dess har jag varit fast. 

Hästintresset fortsatte in på gymnasiet där jag studerade hästhållning med inriktning travhästskötare. Jag är alltså utbildad travhästskötare, en treårig utbildning som var mycket lärorik. Efter gymnasiet har jag aldrig jobbat med hästar mer en att jag arbetat som ungdomsledare på en travskola. Arbetar just nu på en camping och trivs bra med det. Men kände att jag ville utbilda mig till något men visste inte vad, tills jag såg utbildningen till Hästterapeut på EquiCare. 

I stallet står min medryttarhäst Buffalo Soldier som är en arabkorsning född 1999. I stallet står även Quarter hingsten Whambam Thank U Mam samt hans son Exagerating Bam. Till vardags i stallet så rider jag western och har tävlat en del inom grenar som Western Horsemanship, Western Riding, Ranch Riding och i framtiden är mitt mål att köpa mig en Quarter för ranch grenar samt reining. 

Så det var lite kort om mig och så ni ska få lära känna mig lite bättre.
Vill ni följa mitt andra konto på Instagram där jag laddar upp lite mer vardag så finner ni mig på kontot; MariicaLiindberg

Övriga planer är att lära mig mer om tillpassning av westernsadel, mer om bettets funktion, foder och näringslära, kinesisk tejpning samt träningslära.